Solceller & solpaneler

Vill du veta mera om vilka solpaneler som passar ditt behov?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på ett komplett och anpassat solcellssystem.

Planera din solcellsinstallation tillsammans med oss

Vi hjälper dig att hitta en solcellsanläggning som passar dina krav och mål.

AEROELECTRIC

Vi har marknadens bästa priser på solceller

Nyckelfärdiga solcellspaket för villor, brf, företag och lantbruk

Vi hjälper dig med allt, från planering till att producera din egen fossilfria energi.Vi erbjuder professionell installation av glas-glas paneler, vilket inte bara ger estetisk elegans utan också ökad hållbarhet och effektivitet. Du kan designa ett solcellspaket uppsala enligt dina önskemål och möjligheter. Sedan skapar och installerar vi ett system som ger dig mest solenergi för pengarna. Uppsala är en vacker och historisk stad – och det är också en av de mest hållbara städerna i världen. Med ett starkt engagemang för förnybar energi är Uppsala ledande i kampen mot klimatförändringarna. En av de viktigaste sakerna som Uppsala gör för att bli mer hållbar är att byta till solenergi. Solceller är ett miljövänligt sätt att generera el, och de blir alltmer populära i Sverige. Faktum är att solceller och solpaneler nu är landets snabbast växande källa till förnybar energi!

Alla våra solcellstjänster

Solcellspaket till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar, lantbruk och solparker

prisvarda solcellspaket uppsala

Solceller privat

Nyckelfärdiga solcellspaket för villor, hus, sommarhus, verkstad och garage.

installation solceller uppsala foretag

Solceller Företag

Solcellssystem anpassade för företag, verksamheter och industrier.

solceller solcellspark

Solceller Solpark

Solcellssystem för solcellspark och solkraftparker. Storskalig solkraft.

Solceller bostadsrattsforening uppsala

Solceller brf

Solcellsinstallation anpassade för bostadsrättsföreningar, flerfamiljhus och bostäder.

solceller lantbruk gard

Solceller Lantbruk

Kompletta solcellspaket för lantbruk, maskinhallar och gårdar. Solpaneler för tak.

Solceller Uppsala erbjuder solcellsinstallationer

Solpaneler direkt från tillverkare

Vi är en grossist utan mellanhänder, köper solpaneler direkt från tillverkaren.

Prisvärda solcellspaket

Konkurrenskraftiga priser på solpaneler med professionell installation inkluderat.

Långa garantier på solcellspaket

Vi sticker ut från mängden med hela 25-årig fabriksgaranti på solcellsanläggning.

Certifieringar och behörigheter

Alla våra paneler är CE-certifierade och installation utförs av behörig elektriker enligt Elsäkerhetsverket.

Fördelarna att producera solenergi med solceller

Solenergi med solpaneler är en av de mest omtalade förnybara energikällorna. Och det med goda skäl – den är miljövänlig, hållbar och kan användas för att driva bostäder och företag. Dessutom har solkraft ett antal andra fördelar som gör den till ett attraktivt alternativ för dem som vill producera förnybar energi. Solenergi är till exempel kostnadseffektiv, effektiv och relativt lätt att producera. Och det kanske bästa av allt är att solenergi är gratis när du väl har installerat den nödvändiga utrustningen. Så om du funderar på att byta till förnybar energi bör solel definitivt finnas på din radar.

Lönsam investering

Värdeökning på fastighet, villa eller brf.

Solceller på din fastighet är en bra investering som i slutändan kommer att öka dess värde och sänka driftskostnaderna. Skillnaden i värde varierar beroende på var du bor, men fördelarna kompenserar mer än väl för det!

Nyttja Gröna bidraget

15% avdrag på solpaneler & 50% för solcellsbatterier.

Du kan nu dra av 15 % av dina totala kostnader för ett komplett solcellssystem och 50 % för lagring av solenergi med ett solbatteri, enligt det nya avdraget för ”grön teknik”. Avgiften dras av direkt från din faktura. Kontakta oss nu för att diskutera din situation och få en offert.

Sälj överskottet av el

Sälj överskotts el till ert elbolag.

Ja, du kan sälja din överskottsel till ett elbolag om din solcellsanläggning producerar mer el än du förbrukar. Du får betalt för varje kWh som matas in i nätet och säljs till andra konsumenter i nätet av det företag som du väljer att sälja din energi till.

Solceller för villa

När världen letar efter sätt att bli mer miljömässigt hållbar vänder sig många villaägare till solenergi. Solceller är ett utmärkt sätt att minska ditt beroende av fossila bränslen, och de kan också spara pengar på din energiräkning. Solceller och solpaneler Uppsala anpassade för villa, sommarhus,fritidshus och garage. Som ett resultat av detta kan du njuta av alla fördelar med solenergi utan att offra estetiken i ditt hem.
För privat

Solceller Företag

Det finns stora pengar att spara i solenergi, och många företag är har installerat solceller. Solceller Uppsala erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser, utan har också ett engagemang för kundservice och miljömässig hållbarhet. Så om du letar efter ett solcellsföretag som kan erbjuda kvalitetsprodukter och tjänster är Solceller 365 det självklara valet.
För Företag

Solceller för BRF

I takt med att världen alltmer söker efter förnybara energikällor blir solenergi ett alltmer populärt och självklart alternativ. Ett sätt att göra solenergi mer tillgänglig är att installera solceller på bostadsrättsföreningars fastigheter. Detta skulle göra det möjligt för de boende att spara pengar på sina energiräkningar och samtidigt bidra till att minska föreningens koldioxidavtryck. Dessutom kan solceller bostadsrättsförening bidra till att förbättra fastighetens värde och attraktiv för potentiella köpare eller hyresgäster. Fler bostadsrättsföreningar installerar solceller pga solcellsstödet, solenergi är en renare och mer hållbar energikälla.
för brf

Solceller för solparker

Det sägs att bra saker kommer i små paket. Men när det gäller solceller är stort definitivt bättre. Det beror på att solcellsparker - stora landområden som är täckta med solcellspaneler - kan generera betydligt mer energi än mindre installationer, t.ex. solcellsanläggningar på hustak. I takt med att världen ser till solenergi för att tillgodose den ökande efterfrågan på el spelar solcellsparker en allt viktigare roll.
För solparker

Solceller för lantbruk

Precis som solen är nödvändig för att växterna ska kunna växa, är solcellerna nödvändiga för jordbruket. Solceller är en förnybar energikälla som kan användas för att driva jordbrukarnas utrustning, bevattningssystem och växthus. Dessutom kan solceller användas för att generera elektricitet som kan användas för att driva hem och företag. Förutom att solenergi är förnybar är den också ren och miljövänlig. Solceller för lantbruk erbjuder ett antal fördelar för jordbruket, vilket gör dem till en viktig del av branschen.
För lantbruk

Komplett solcellssystem med installation

Solceller för ditt hustak med solcellsbatterier

Solenergi är en av de mest omtalade formerna av alternativ energi i dag. Och av goda skäl verkar det vara en bra idé att producera energi från solpaneler på våra tak. Solen är trots allt en gratis resurs som vi kan utnyttja för att driva våra hem och företag. Och tekniken för solpaneler har kommit långt under de senaste åren, vilket har gjort dem effektivare och mer prisvärda än någonsin tidigare. Men det finns fortfarande en del skeptiker som inte är övertygade om att solenergi är rätt väg att gå. Här är några skäl till varför de kan ha fel:

1. Solenergi är en förnybar resurs. Till skillnad från fossila bränslen, som är ändliga, kommer solen att fortsätta att producera energi så länge den existerar. Det innebär att vi kan förlita oss på solenergi i kommande generationer.

2. Solenergi är bra för miljön. Att producera el från solpaneler släpper inte ut några växthusgaser i atmosfären. Det innebär att det är en ren, förnybar energikälla som inte bidrar till klimatförändringarna.

3. Solenergi blir allt billigare. Tack vare tekniska framsteg och statliga incitament har kostnaden för att installera solpaneler sjunkit betydligt under de senaste åren. I vissa fall är det

Solcellsinstallatör i Uppsala & Enköping

Installerar solceller & laddbox till ett bra pris

Att bli grön har aldrig varit enklare eller mer prisvärt än i dag. Tack vare framstegen inom solenergitekniken är det nu möjligt att generera din egen solel med hjälp av solens kraft. Och med ett genomsnittligt pris på solpaneler villa och laddningsboxar som sjunker varje år har det aldrig funnits en bättre tidpunkt för att byta till förnybar energi. Om du funderar på att satsa på solenergi, se till att du handlar runt för att få det bästa priset.

Det finns ett antal välrenommerade företag som erbjuder solceller och laddningsboxar till en bråkdel av kostnaden för traditionell el. Så vänta inte längre, byt till solenergi idag! Kontakta oss för

5 saker du ska tänka på inför solcellsinstallation

1. Behöver ditt tak renoveras eller är det i gott skick?
2. Väderstreck och taklutning?
3. Är taket skuggfritt?
4. Hur mycket el förbrukar din fastighet per år?
5. Krävs bygglov?

Detta är bara några av de många fördelarna med solenergi. Så varför inte undersöka möjligheten att installera solceller på din fastighet redan idag? Du kanske blir förvånad över hur enkelt och prisvärt det är att bli grön!

Vanliga frågor om solceller och solpaneler

Nej, både arbetskostnader och material är berättigade till skattesänkningen.. Läs mera på skatteverkets hemsida om grönt bidrag

Vi utför solcellsinstallationer av hög kvalitet i Uppsala, Sala och Enköping med omnejd samt tar oss an alla typer av solkraftsprojekt, stora som små.

Vi arbetar inte med fasta priser, utan erbjuder personliga offerter för att se till att du får det bästa möjliga systemet och installationen. Få Offert

Solceller kan öka värdet på ditt hus, din lägenhet, din semesterbostad eller annan egendom. Det hjälper dig att spara pengar på dina energiräkningar samtidigt som det är bra för miljön. Som privatperson kan du få en skattelättnad på 15 % för installation av solceller eller 50 % för batterier.

De flesta har betalat av sin investering i solenergi på cirka 15 år. Solcellerna håller vanligtvis i 30 år, så den energi du producerar från dem är gratis under resten av solcellssystemets livslängd.

Du kan också sälja den extra energin från dina solceller. Detta är energi som du producerar men inte behöver. Du kan tjäna tusentals pund per år genom att göra detta. Detta kan resultera i en årlig vinst för ett typiskt hem.