Installera solceller företag

Köp solpaneler
företag Uppsala

Vill du veta mera om vilka solceller som passar just er?

Kontakta oss så får ni ett kostnadsfritt prisförslag på ett komplett solcellssystem.

Planera ditt solcellsprojekt tillsammans med oss!

Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål.

SOLCELLER UPPSALA

Installera solceller på företag

Det mest effektiva sättet att göra detta är att anställa en erfaren PV-expert. Vi är experter på solenergi så det hjälper oss att tillfredsställa våra kunder ännu mer. Vi kan hjälpa dig på något sätt med att utveckla ett integrerat solsystem. Ett system designat med perfekt elasticitet för optimal vinst och hållbarhet. Om din takstorlek överstiger 400 kvadratmeter, kontakta våra experter för en individuell lösning för solpaneler i Uppsala vid behov.

Alla våra solcellstjänster

Solcellspaket till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar, lantbruk och solparker

prisvarda solcellspaket uppsala

Solceller privat

Nyckelfärdiga solcellspaket för villor, hus, sommarhus, verkstad och garage.

installation solceller uppsala foretag

Solceller Företag

Solcellssystem anpassade för företag, verksamheter och industrier.

solceller solcellspark

Solceller Solpark

Solcellssystem för solcellspark och solkraftparker. Storskalig solkraft.

Solceller bostadsrattsforening uppsala

Solceller brf

Solcellsinstallation anpassade för bostadsrättsföreningar, flerfamiljhus och bostäder.

solceller lantbruk gard

Solceller Lantbruk

Kompletta solcellspaket för lantbruk, maskinhallar och gårdar. Solpaneler för tak.

solceller till företag

Fördelarna att producera solkraft

Lönsam investering

Ökat värde på företaget eller verksamhetens fastighet.

Att installera solceller på företag är en smart investering som i slutändan kommer att öka dess värde och sänka driftskostnaderna. Skillnaden i värde varierar beroende på vart företaget har sitt huvudsäte, men belöningen är värd det!

Nyttja gröna bidraget

20% avdrag på solceller eller 50% på energilagring.

I och med införandet av detta nya avdrag för ”grön teknik” kan ni nu dra av 20 % av era totalkostnader för ett komplett solcellssystem och 50% på lagring av solenergi med solcellsbatteri. Avgiften dras direkt av från fakturan. Kontakta oss för att diskutera dina omständigheter och få en prisuppgift.

Sälj överskottet direkt

Sälj solel direkt till ert elbolag.

Ja, du kan sälja din överskottsel till ett elbolag om du har en solcellsanläggning som producerar mer el än du förbrukar. Du får ersättning för varje kWh som matas in i nätet och sedan säljs till andra konsumenter i nätet av det företag som du väljer att sälja din el till.

solceller för företag

Varför välja oss - AEROELECTRIC

Solpaneler direkt från tillverkare

Vi är en grossist utan mellanhänder, köper solpaneler direkt från tillverkaren.

Prisvärda solcellspaket

Konkurrenskraftiga priser på solpaneler med professionell installation inkluderat.

Långa garantier på solcellspaket

Vi sticker ut från mängden med hela 25-årig fabriksgaranti på solcellsanläggning.

Certifieringar och behörigheter

Alla våra paneler är CE-certifierade och installation utförs av behörig elektriker enligt Elsäkerhetsverket.

solpaneler företag Uppsala

Varför installera solpaneler på företag, verkstad eller fastighetstak?

Solceller och solpaneler för företag

Kostnaden för solenergi för företag varierar men den genomsnittliga kostnaden är 11000-15000 kronor för att driva installation av större anläggningar. Ju större solkraftverk som installeras, desto billigare är de per kWh. Ett företag med medel-effektbehov kommer att ha en solcellsanläggning med en takyta på 240 m2. Den totala kostnaden består av design och arbete samt avdragsgilla skatter. Under optimal drift producerar ett solsystem på 80 kW cirka 20 000 kWh per år, vilket ger besparingar på över 24000 kronor per år.
Solceller 365

Nyckelfärdiga och anpassade Solcellspaket

Vi erbjuder kompletta solcellslösningar som omfattar solceller, växelriktare, batterilager, DC-ledningar, anslutningar och monteringssystem. Våra solcellspaket innehåller de bästa komponenterna med hög verkningsgrad och solceller som fungerar bra i svagt ljus eller mulet väder. Men viktigast av allt, vi erbjuder dig en komplett solcellslösning så att du kan fokusera på din verksamhet medan vi sköter installationen och underhållet av ditt system.
SOLCELLSPAKET

Bli oberoende av elpriset och installera solceller

Med våra billiga solceller och en skatteåterbäring på cirka 60 öre/utmatad kilowattimme till elnätet, ersättning från elbolaget och ökat fastighetsvärde. Så blir din investering i ett solcellssystem en strålande affär och på kort och lång sikt! Vi har Uppsalas bästa priser på solpaneler.

Prisvärt, nyckelfärdigt & skräddarsytt solcellspaket

Undrar ni vad installation av solceller hade kostat? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram ett personligt anpassat prisförslag.

Solcellsguide

Läs våra senaste nyheter inom solkraft och solcellsinstallationer.

Solcellspaket för företag i Uppsala

Varför ska man skaffa solceller till företaget?

Solcellssystem, inklusive solpaneler för företag och verkstäder, är en utmärkt metod för att producera hållbar energi och samtidigt minska dina elkostnader.

Med solenergi kan ditt företag drivas helt på egen hand. Det ger också elkraft att ladda elektriska fordon och andra elektriska anordningar. Energiföretag bidrar till en sundare miljö genom att använda förnybar energi – detta kan beundras både av kunder och partners eftersom de också är ledande genom exempel. Företaget har dragit nytta av det sänkta energipriset vid en tidigare tidpunkt.

  • Minskade energikostnader – solceller kan minska din elräkning med upp till 50 %.
  • Solceller är berättigade till statliga subventioner, vilket kan minska den initiala investeringskostnaden med upp till 20 %.
  • Att installera solceller är en av de bästa sakerna du kan göra för planeten! Tillsammans kan vi skapa en grönare och hållbarare planet, för nästa generation.

Fördelar med solceller för företag

Installera solceller, solcellsbatterier och laddningsboxar.

Aeroelectric installerar endast grön och hållbar teknik. Solceller, solcellsbatterier, laddningsboxar.

Våra anställda värdesätter våra kunder lika mycket som solens kraft. Solceller, batterier, laddningsboxar och solenergianläggningar tillverkas av Aeroelectric i Uppsala. Vår allvarligaste koncentration och engagemang är att erbjuda en så lyckad installation och köpupplevelse som möjligt. Detta motiverar oss att sträva hårdare än vad vi någonsin gjort tidigare.

Vi tummar inte på kvaliteten eftersom vi vet att våra kunder och konsumenter förväntar sig och förtjänar inget mindre. Solceller 365 i Uppsala är ett erfaret företag som har genomfört hundratals solcellsinstallationer med bra resultat.

Fördelar med solceller
  1. Ökat fastighetsvärde på villor, radhus,garage och fritidshus.
  2. Sälj överskottsel direkt till elbolag.
  3. Återbetalningstid på större solcellsanlägning cirka 10-14 år medan en mindre har en återbetalningstid på upp till 15-20 år.

Solpanel företag Uppsala

Solsken för Ditt Företag i Uppsala – Solpanel Företag Uppsala"

På jakt efter en smartare energilösning för ditt företag i Uppsala? Våra solpaneler för företag i Uppsala är svaret på dina behov!

Solpaneler har revolutionerat hur företag i Uppsala hanterar sin energiförbrukning. Inte bara är de ett kraftfullt verktyg för att minska elkostnaderna, men de är också ett bevis på företagsansvar gentemot miljön. Vår skräddarsydda solpanelslösning för företag i Uppsala har utformats med tanke på din verksamhets unika behov och mål. Genom att installera våra solpaneler kommer du inte bara att minska din klimatpåverkan utan också förvandla solens strålar till ekonomiskt värde. Gör ditt företag till en förebild för hållbarhet och lönsamhet med våra solpaneler i Uppsala.

Installation Solpanel Uppsala

Sätt Uppsala på Kartan för Hållbarhet med Vår Installation av Solpaneler

Gör en skillnad i Uppsala och för ditt företag med våra professionella installationer av solpaneler. Låt oss ta dig in i en grönare framtid.

När det gäller installation av solpaneler i Uppsala, är vår expertis och engagemang oöverträffade. Vi tar hand om allt från den första platsbedömningen till den sista strömbrytaren som slås på. Vårt professionella team är dedikerat till att ge dig en smidig och bekymmersfri installationsupplevelse. Vi använder en kombination av avancerad teknik och erfarenhet för att säkerställa att din solpanelsinstallation i Uppsala är av högsta kvalitet och prestanda. När vi har slutfört arbetet, kommer du att vara redo att omfamna solens kraft och påbörja resan mot en mer hållbar och ekonomiskt fördelaktig framtid. Låt oss vara din partner på vägen mot grön energi och framgång.