solcellspaket villa Uppsala

Solceller & solpaneler
villa Uppsala

Vill du veta mera om vilka solceller som passar just er?

Kontakta oss så får ni ett kostnadsfritt prisförslag på komplett solcellssystem.

Planera ditt solcellsprojekt tillsammans med oss!

Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål. 

köp solpaneler Uppsala

Installera solceller på villan med batteri

Solpaneler och nyckelfärdiga solcellspaket för sommarhus eller fritidshus

Genom att investera i solceller ökar du värdet på din villa, radhus, fritidshus eller annan fastighet, samtidigt som du sänker driftskostnaderna och bidrar till en hållbarare och grönare framtid. Som enskild privatperson kan du också dra nytta av 20 % skatterabatt på solcellsinstallation eller 50 % för solcellsbatterier och laddningsboxar.

Alla våra solcellstjänster

Solcellspaket till privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar, lantbruk och solparker

Solceller villa

Solceller privat

Nyckelfärdiga solcellspaket för villor, hus, sommarhus, verkstad och garage.

solceller foretag industri

Solceller Företag

Solcellssystem anpassade för företag, verksamheter och industrier.

solceller solcellspark

Solceller Solpark

Solcellssystem för solcellspark och solkraftparker. Storskalig solkraft.

Solceller bostadsrattsforening uppsala

Solceller brf

Solcellsinstallation anpassade för bostadsrättsföreningar, flerfamiljhus och bostäder.

solceller lantbruk gard

Solceller Lantbruk

Kompletta solcellspaket för lantbruk, maskinhallar och gårdar. Solpaneler för tak.

solceller offert Uppsala

Fördelarna att producera solkraft

Lönsam investering

Ökat värde på er villa, radhus eller fastighet.

Att installera solceller på ditt hus är en smart investering som i slutändan kommer att öka dess värde och sänka driftskostnaderna. Skillnaden i värde varierar beroende på var du bor, men belöningen är värd det!

Nyttja gröna bidraget

20% avdrag på solceller eller 50% på energilagring.

I och med införandet av detta nya avdrag för ”grön teknik” kan ni nu dra av 20 % av era totalkostnader för ett komplett solcellssystem och 50% på lagring av solenergi med solcellsbatteri. Avgiften dras direkt av från fakturan. Kontakta oss för att diskutera dina omständigheter och få en prisuppgift.

Sälj överskottet direkt

Sälj solel direkt till ert elbolag.

Ja, du kan sälja din överskottsel till ett elbolag om du har en solcellsanläggning som producerar mer el än du förbrukar. Du får ersättning för varje kWh som matas in i nätet och sedan säljs till andra konsumenter i nätet av det företag som du väljer att sälja din el till.

pris solceller Uppsala

Varför välja oss - AEROELECTRIC

Skräddarsydd helhetslösning

Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål.

Komplett installation

Vårat mål är alltid att levererar den mest lönsamma anläggningen.

Fri & personlig support

Genom tydliga och personlig kontakt hjälper vi er från ide till driftsättning.

Omfattande garantier

Med Uppsalas bästa priser och långa grantier på solceller.

solcellspaket för hus & fritidshus

Varför installera solpaneler på ert radhus, garage eller villatak?

Solceller för villa, hus och sommarhus Uppsala

Vi har har hjälpt många villa- och husägare att investera i grön el och sänka sin elkostnader. Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål. Genom personlig kontakt och trygga processer lyssnar vi på era önskemål och designar en anläggning som skapar maximalt värde och sitter smakfullt på din byggnad.
Solceller 365

Nyckelfärdiga och anpassade Solcellspaket

Vi har satt ihop kompletta solcellspaket som inkluderar solceller, växelriktare, batterilagring, DC-kablar, kontakter och monteringssystem. Våra solcellspaket innehåller de bästa komponenterna med hög verkningsgrad, solceller som fungerar bra i svagt ljus eller molnigt väder och långa garantier. Men viktigast av allt är att våra solcellspaket erbjuds till ett bra pris.
SOLCELLSPAKET

Bli oberoende av elpriset och installera solpaneler!

Om du letar efter ett sätt att minska dina energikostnader och hjälpa miljön har Solceller Uppsala ett stort utbud av prisvärda solcellspaket och solcellsinstallationer som fungerar för villor och radhus som är anslutna till elnätet.Med våra billiga solceller och en skatteåterbäring på cirka 60 öre/utmatad kilowattimme till elnätet, ersättning från elbolaget och ökat fastighetsvärde. Så blir din investering i ett solcellssystem en strålande affär och på kort och lång sikt! Vi har Uppsalas bästa priser på solpaneler.

offert solceller Uppsala

Prisvärt, nyckelfärdigt & skräddarsytt solcellspaket

Undrar du vad installation av solceller hade kostar dig? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram ett personligt anpassat prisförslag.

Solcellsguide

Läs våra senaste nyheter inom solkraft och solcellsinstallationer.

Solcellspaket för villa i Uppsala

Installera solceller på er villa, radhus, garage eller fritidshus

Solcellspaket eller solpaneler för villatak är ett utmärkt sätt att generera förnybar energi och spara på dina elräkningar.

Solceller blir alltmer populära eftersom de är en ren och hållbar energikälla. Solpaneler omvandlar solens strålar till elektricitet som sedan kan användas för att driva ditt hem. Solpaneler är ett miljövänligt sätt att generera elektricitet eftersom de inte ger upphov till några utsläpp. solpaneler är också mycket effektiva eftersom de kan fånga upp till 90 % av solens energi.

Solpaneler för villatak är en bra investering, eftersom det kommer att spara dig pengar i det långa loppet. solpaneler är lätta att installera och kräver lite underhåll. solpaneler är ett utmärkt sätt att minska ditt koldioxidavtryck och göra ditt hem mer energieffektivt. solceller är ett utmärkt sätt att generera förnybar energi och bidra till att skydda miljön. solpaneler för villatak är ett utmärkt sätt att spara på dina elräkningar och bidra till att rädda planeten.

 • Minskade energikostnader – solceller kan minska din elräkning med upp till 50 %.
 • Solceller är berättigade till statliga subventioner, vilket kan minska den initiala investeringskostnaden med upp till 20 %.
 • Att installera solceller är en av de bästa sakerna du kan göra för planeten! Tillsammans kan vi skapa en grönare och hållbarare planet, för nästa generation.

Prisvärda solceller och solpaneler

Installera solceller, solcellsbatterier och laddningsboxar.

Aeroelectric installerar endast grön och hållbar teknik. Solceller, solcellsbatterier, laddningsboxar.

Våra kunder är viktiga för oss, precis som solens kraft är viktig för vår egen existens. Aeroelectric i Uppsala arbetar endast med grön teknik – solceller, batterier, laddningsboxar. Vår högsta fokus och engagemang ligger att levererar den mest lönsamma anläggningen och tryggaste köpupplevelsen. Detta gör att vi mer än något annat vill överträffa kundernas förväntningar.

Vi kompromissar inte en sekund med kvaliteten eftersom vi vet att det är vad våra kunder förväntar sig och förtjänar. Solceller 365 i Uppsala är en erfaren organisation som framgångsrikt har installerat solpaneler på hundratals hem.

Fördelar med solceller
 1. Ökat fastighetsvärde på villor, radhus,garage och fritidshus.
 2. Sälj överskottsel direkt till elbolag.
 3. Återbetalningstid på större solcellsanlägning cirka 10-14 år medan en mindre har en återbetalningstid på upp till 15-20 år.

Vad innebär solcellspaket för en villa?

Den senaste trenden är solcellspaket för villor och hus i Uppsala, vilket ger energieffektivitet och miljömedvetenhet för villaägare i Uppsala och dess omgivningar. Det är en innovativ och hållbar lösning som gör det möjligt för villaägare att producera sin egen elektricitet genom att omvandla solens energi till användbar el. Paketet inkluderar allt du behöver för att komma igång med solceller och dra nytta av deras fördelar.

Ett solcellspaket till din villa är den ultimata lösningen för de som vill minska sina elkostnader, minska sin miljöpåverkan och öka värdet på sin fastighet. Egen elektricitet genom att omvandla solens energi till användbar el. Paketet inkluderar allt du behöver för att komma igång med solceller och dra nytta av deras fördelar.

När du investerar i ett solcellspaket till din villa i Uppsala får du en omfattande uppsättning komponenter och tjänster för att göra din övergång till solenergi smidig och framgångsrik. Läs texten bredvid vad som ingår ->

Vad ingår i solcellspaket för ett hus?

Här är vad som ingår i ett typiskt paket:

 1. Solpaneler: Högkvalitativa solpaneler som installerats på ditt tak för att fånga solenergi.
 2. Inverter: En inverter som omvandlar den fångade solenergin till el som kan användas i ditt hem.
 3. Montering och Installation: Professionell installation av solpanelerna och dess system på din fastighet.
 4. Övervakningssystem: Ett övervakningssystem som gör det möjligt för dig att följa produktionen och prestandan hos dina solpaneler.
 5. Service och Support: Ongoing service och support för att säkerställa att ditt solcellssystem fungerar smidigt.
 6. Skatteförmåner: Möjlighet att dra nytta av skatteförmåner och bidrag för att göra din investering mer kostnadseffektiv.
 7. Miljövänligt: En minskning av din koldioxidavtryck och en positiv inverkan på miljön.

Varför Solcellspaket Villa Uppsala?

Låt Solen Arbeta För Dig! Läs Alla fördelar!

Det finns flera anledningar till varför Solcellspaket Villa Uppsala har blivit så populärt bland villaägare i Uppsala. Låt oss ta en närmare titt på de övervägande fördelarna:

1. Minska dina elkostnader

Ett av de mest uppenbara skälen till att överväga Solcellspaket Villa Uppsala är möjligheten att minska dina elkostnader avsevärt. När ditt solcellssystem är i drift, kommer du att producera din egen el, vilket minskar din beroende av el från det traditionella elnätet. Det betyder mindre att betala för elräkningen varje månad!

2. Öka fastighetsvärdet

Den senaste trenden är solcellspaket för villor och hus i Uppsala, vilket erbjuder energieffektivitet och miljömedvetenhet för villaägare i Uppsala och dess omgivningar. Med ökad medvetenhet om miljövänliga alternativ blir solcellssystem en lockande funktion för framtida köpare.

3. Minska din miljöpåverkan

Genom att producera din egen el från solenergi minskar du din koldioxidavtryck avsevärt. Solceller är en ren energikälla som inte släpper ut några skadliga växthusgaser. Detta är ett viktigt steg mot att göra Uppsala och vår planet mer hållbara.

4. Skatteförmåner och bidrag

För att uppmuntra användningen av solceller erbjuder regeringen skatteförmåner och bidrag till villaägare i Uppsala. Detta gör investeringen ännu mer lockande och kan hjälpa dig att spara ännu mer pengar på lång sikt.

5. Oberoende av elnätet

Med ett solcellspaket till din villa i Uppsala blir du delvis oberoende av det traditionella elnätet. Detta är särskilt användbart under strömavbrott eller nätproblem när ditt solcellssystem kan fortsätta att producera el och hålla ditt hem igång.

Vad du bör överväga innan du installerar solceller

Installera solceller, solcellsbatterier och laddningsboxar.

Innan du dyker in i världen av Solcellspaket Villa Uppsala finns det några viktiga saker att tänka på och överväga:

1. Din Fastighets Placering

Din fastighets placering är en viktig faktor att tänka på när du installerar solceller. Ditt tak bör vara idealiskt placerat för att maximera exponeringen mot solen under dagen. Ett tak som är skuggat av träd eller andra byggnader kan påverka solcellernas prestanda negativt.

2. Ditt Energiförbrukningsmönster

Det är viktigt att förstå ditt energiförbrukningsmönster innan du investerar i Solcellspaket Villa Uppsala. Ett solcellssystem måste dimensioneras korrekt för att möta ditt hemmas unika energibehov. Ju mer el du använder, desto större solcellssystem behöver du.

3. Investeringskostnader

Även om Solcellspaket Villa Uppsala kan ge betydande besparingar på lång sikt, är det viktigt att förstå de initiala investeringskostnaderna. Jämför olika erbjudanden och se till att din budget kan hantera kostnaderna för installation och utrustning.

4. Underhåll och Service

Solcellssystem kräver regelbunden underhåll för att säkerställa optimal prestanda. Se till att du är beredd att investera tid och pengar i att underhålla ditt system och att det finns en pålitlig serviceleverantör i närheten.