Solceller & solpaneler villa

Vill du veta mera om vilka solceller som passar just er?

Kontakta oss så får ni ett kostnadsfri prisförslag på komplett solcellssystem.

Planera ditt solcellsprojekt tillsammans med oss!

Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål. 

Hem » Solceller villa
a

SOLCELLER UPPSALA

Installera solceller på villan med batteri

Solpaneler och nyckelfärdiga solcellspaket för sommarhus eller fritidshus

Genom att investera i solceller ökar du värdet på din villa, radhus, fritidshus eller annan fastighet, samtidigt som du sänker driftskostnaderna och bidrar till en hållbarare och grönare framtid. Som enskild privatperson kan du också dra nytta av 15 % skatterabatt på solcellsinstallation eller 50 % för solcellsbatterier och laddningsboxar.

Fördelarna att producera solkraft

Lönsam investering

Ökat värde på er villa, radhus eller fastighet.

Att installera solceller på ditt hus är en smart investering som i slutändan kommer att öka dess värde och sänka driftskostnaderna. Skillnaden i värde varierar beroende på var du bor, men belöningen är värd det!

Nyttja gröna bidraget

15% avdrag på solceller eller 50% på energilagring.

I och med införandet av detta nya avdrag för ”grön teknik” kan ni nu dra av 15 % av era totalkostnader för ett komplett solcellssystem och 50% på lagring av solenergi med solcellsbatteri. Avgiften dras direkt av från fakturan. Kontakta oss för att diskutera dina omständigheter och få en prisuppgift.

Sälj överskottet direkt

Sälj solel direkt till ert elbolag.

Ja, du kan sälja din överskottsel till ett elbolag om du har en solcellsanläggning som producerar mer el än du förbrukar. Du får ersättning för varje kWh som matas in i nätet och sedan säljs till andra konsumenter i nätet av det företag som du väljer att sälja din el till.

Varför välja oss - Solceller 365

Skräddarsydd helhetslösning

Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål.

Komplett installation

Vårat mål är alltid att levererar den mest lönsamma anläggningen.

Fri & personlig support

Genom tydliga och personlig kontakt hjälper vi er från ide till driftsättning.

Omfattande garantier

Med Uppsalas bästa priser och långa grantier på solceller.

Varför installera solpaneler på ert radhus, garage eller villatak?

Solceller för villa, hus och sommarhus

Vi har har hjälpt många villa- och husägare att investera i grön el och sänka sin elkostnader. Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål. Genom personlig kontakt och trygga processer lyssnar vi på era önskemål och designar en anläggning som skapar maximalt värde och sitter smakfullt på din byggnad.
Solceller 365

Nyckelfärdiga och anpassade Solcellspaket

Vi har satt ihop kompletta solcellspaket som inkluderar solceller, växelriktare, batterilagring, DC-kablar, kontakter och monteringssystem. Våra solcellspaket innehåller de bästa komponenterna med hög verkningsgrad, solceller som fungerar bra i svagt ljus eller molnigt väder och långa garantier. Men viktigast av allt är att våra solcellspaket erbjuds till ett bra pris.
SOLCELLSPAKET

Bli oberoende av elpriset och installera solpaneler!

Om du letar efter ett sätt att minska dina energikostnader och hjälpa miljön har Solceller Uppsala ett stort utbud av prisvärda solcellspaket och solcellsinstallationer som fungerar för villor och radhus som är anslutna till elnätet. Med våra billiga solceller och en skatteåterbäring på cirka 60 öre/utmatad kilowattimme till elnätet, ersättning från elbolaget och ökat fastighetsvärde. Så blir din investering i ett solcellssystem en strålande affär och på kort och lång sikt! Vi har Uppsalas bästa priser på solpaneler.

Prisvärt, nyckelfärdigt & skräddarsytt solcellspaket

Undrar du vad installation av solceller hade kostar dig? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram ett personligt anpassat prisförslag.

Solcellsguide

Läs våra senaste nyheter inom solkraft och solcellsinstallationer.

Solceller Uppsala

Checklista innan du gör en solcellsinstallation Att installera solceller är en stor investering. Det är viktigt att göra din forskning

Läs Mera

Solcellspaket för villa i Uppsala

Installera solceller på er villa, radhus, garage eller fritidshus

Solcellspaket eller solpaneler för villatak är ett utmärkt sätt att generera förnybar energi och spara på dina elräkningar.

Solceller blir alltmer populära eftersom de är en ren och hållbar energikälla. Solpaneler omvandlar solens strålar till elektricitet som sedan kan användas för att driva ditt hem. Solpaneler är ett miljövänligt sätt att generera elektricitet eftersom de inte ger upphov till några utsläpp. solpaneler är också mycket effektiva eftersom de kan fånga upp till 90 % av solens energi.

Solpaneler för villatak är en bra investering, eftersom det kommer att spara dig pengar i det långa loppet. solpaneler är lätta att installera och kräver lite underhåll. solpaneler är ett utmärkt sätt att minska ditt koldioxidavtryck och göra ditt hem mer energieffektivt. solceller är ett utmärkt sätt att generera förnybar energi och bidra till att skydda miljön. solpaneler för villatak är ett utmärkt sätt att spara på dina elräkningar och bidra till att rädda planeten.

  • Minskade energikostnader – solceller kan minska din elräkning med upp till 50 %.
  • Solceller är berättigade till statliga subventioner, vilket kan minska den initiala investeringskostnaden med upp till 15 %.
  • Att installera solceller är en av de bästa sakerna du kan göra för planeten! Tillsammans kan vi skapa en grönare och hållbarare planet, för nästa generation.

Prisvärda solceller och solpaneler

Installera solceller, solcellsbatterier och laddningsboxar.

Solceller 365 installerar endast grön och hållbar teknik. Solceller, solcellsbatterier, laddningsboxar.

Våra kunder är viktiga för oss, precis som solens kraft är viktig för vår egen existens. Solceller 365 i Uppsala arbetar endast med grön teknik – solceller, batterier, laddningsboxar. Vår högsta fokus och engagemang ligger att levererar den mest lönsamma anläggningen och tryggaste köpupplevelsen. Detta gör att vi mer än något annat vill överträffa kundernas förväntningar.

Vi kompromissar inte en sekund med kvaliteten eftersom vi vet att det är vad våra kunder förväntar sig och förtjänar. Solceller 365 i Uppsala är en erfaren organisation som framgångsrikt har installerat solpaneler på hundratals hem.

Fördelar med solceller
  1. Ökat fastighetsvärde på villor, radhus,garage och fritidshus.
  2. Sälj överskottsel direkt till elbolag.
  3. Återbetalningstid på större solcellsanlägning cirka 10-14 år medan en mindre har en återbetalningstid på upp till 15-20 år.