solceller brf Uppsala

Solceller Bostads-rättsförening

VILL NI VETA MERA OM VILKA SOLCELLER SOM PASSAR ER BRF?

Kontakta oss så får ni ett kostnadsfritt kostnadsförslag på nyckelfärdigt solcellspaket.

PLANERA ER SOLCELLSINSTALLATION TILLSAMMANS MED OSS!

Vi hjälper er bostadsrättsförening att investera i rätt solcellsinstallation och anläggning efter behov och mål.

SOLCELLER UPPSALA

Solpaneler & solcellspaket för bostadsrättsförening

Fördelar med solceller i en bostadsrättsförening, flerfamiljshus och bostäder

I dagens samhälle är vi medvetna om solenergins fördelar och oroligheterna som pågår runt om i världen, är det viktigt att kunna få vara en självförsörjande mircoprodcent av solkraft el på ett grönt och hållbart sätt. Är det vettigt för bostadsrättsföreningar att vara självförsörjande på solel? Miljöfrågor har blivit allt mer relevanta för medlemmar i bostadsföreningar runt om i Sverige. Det har aldrig funnits så stort intresse för installation av solceller och solpaneler på fastighetens tak.

prisvarda solcellspaket uppsala

Solceller privat

Nyckelfärdiga solcellspaket för villor, hus, sommarhus, verkstad och garage.

installation solceller uppsala foretag

Solceller Företag

Solcellssystem anpassade för företag, verksamheter och industrier.

solceller solcellspark

Solceller Solpark

Solcellssystem för solcellspark och solkraftparker. Storskalig solkraft.

Solceller bostadsrattsforening uppsala

Solceller brf

Solcellsinstallation anpassade för bostadsrättsföreningar, flerfamiljhus och bostäder.

solceller lantbruk gard

Solceller Lantbruk

Kompletta solcellspaket för lantbruk, maskinhallar och gårdar. Solpaneler för tak.

skattereduktion solceller brf​

Fördelarna att installera solceller och producera solel

Lönsam investering

Minska energikostnad för bostadsrättsförening samt ökar värdet på fastighet.

Något som alla bostadsrättsföreningar kan enas om, är det att energikostnaderna alltid är för höga. Installera solceller och minska dessa kostnader och dessutom öka fastighetens värde.

Värdeökning

En strålande affär installera solpaneler på brf tak.

Solceller och solpaneler kan öka värdet på bostadsrättsföreningens fastighet. Så om ni letar efter ett sätt att spara pengar och öka värdet på BRF-fastighet är solcellsinstallation strålande affär.

Sälj överskottet direkt

Skattereduktion på överskottsel till elbolag.

BRF kan få skattereduktion för den överskottsel som matas in på nätet. Skattereduktionen gäller för mikroproducenter, och för att räknas som en sådan, får säkringen i anslutningspunkten inte överstiga 100 ampere. Läs mer om skattereduktion på Skatteverkets hemsida.

solkraft brf Uppsala

Varför välja oss - AEROELECTRIC

Solpaneler direkt från tillverkare

Vi är en grossist utan mellanhänder, köper solpaneler direkt från tillverkaren.

Prisvärda solcellspaket

Konkurrenskraftiga priser på solpaneler med professionell installation inkluderat.

Långa garantier på solcellspaket

Vi sticker ut från mängden med hela 25-årig fabriksgaranti på solcellsanläggning.

Certifieringar och behörigheter

Alla våra paneler är CE-certifierade och installation utförs av behörig elektriker enligt Elsäkerhetsverket.

solceller bostadsrättsförening Uppsala

Installera solceller på bostadsrättsförening eller flerbostadshus på hustak?

Nyckelfärdiga solcellspaket till bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar i Uppsala kan gör sin del för att bekämpa klimatförändringarna genom att installera solpaneler på sina tak. Och vad kan vara enklare än ett nyckelfärdigt solcellspaket? Med denna helhetslösning, tillhandahåller vi solcellssytem som installeras och anpassas på bostadsrättsföreningens tak. Strålande.
Solceller 365

Köpa solceller brf

Solceller 365 i Uppsala är lokalt solcellsföretag. Vi tar hand om resten, inklusive installation, montering och service. Nyckelfärdiga solcellspaket med solcellsbatteri blir alltmer populära i Sverige eftersom de erbjuder ett problemfritt sätt att gå över till solenergi och solkraft. Och vad kan vara mer svenskt än så? Så om ni är en bostadsrättsförening i Uppsala som vill satsa på solel, kan ett nyckelfärdigt solcellspaket vara rätt för brf. Kontakta oss idag för att få veta mer eller ett kostnadsfritt prisförslag.
SOLCELLSPAKET

Bli oberoende av elpriset och installera solpaneler!

Om du letar efter ett sätt att minska dina energikostnader och hjälpa miljön har Solceller Uppsala ett stort utbud av prisvärda solcellspaket och solcellsinstallationer som fungerar för villor och radhus som är anslutna till elnätet.Med våra billiga solceller och en skatteåterbäring på cirka 60 öre/utmatad kilowattimme till elnätet, ersättning från elbolaget och ökat fastighetsvärde. Så blir din investering i ett solcellssystem en strålande affär och på kort och lång sikt! Vi har Uppsalas bästa priser på solpaneler.

solceller brf

Prisvärt, nyckelfärdigt & skräddarsytt solcellspaket

Undrar du vad installation av solceller hade kostar dig? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram ett personligt anpassat prisförslag.

Solcellsguide

Läs våra senaste nyheter inom solkraft och solcellsinstallationer.

Solceller för brf, bostadshus & flerfamiljshus

Solceller ger bostadsrättsföreningar tillgång till solel för rimliga priser

Solcellspaket och solpaneler till bostadsrättsföreningar på hustak är ett strålande sätt att producera förnybar solel och minska energi kostnaden.

Solceller har traditionellt setts som en teknik för enfamiljshus, men används i allt större utsträckning i flerfamiljshus, t.ex. bostadsrätter, hyreshus och höghus. Det finns flera skäl till denna utveckling. För det första kan solceller ge betydande ekonomiska besparingar för de boende i flerfamiljshus. Dessutom kan solceller bidra till att minska kostnaderna och miljöpåverkan samt fastighetens värde ökar. 

Slutligen kan solceller användas för att ge ström till gemensamma utrymmen som förråd, garage och tvättstugor eller laddstolpar och laddstationer för elbilar och batteridrivna fordon. I takt med att fler och fler flerfamiljshus, höghus och andra bostäder byggs kommer solceller och solenergi att spela en allt viktigare roll för att tillgodose deras energibehov.

  • Minskade energikostnader upptill 50 %.
  • Solceller är berättigade till statliga subventioner, vilket kan minska den initiala investeringskostnaden med upp till 20 %.
  • Solcellsinstallation är en av de bästa sakerna ni kan göra för planeten! Tillsammans kan vi skapa en grönare och hållbarare planet, för nästa generation.

Prisvärda solceller och solpaneler

Installera solceller, solcellsbatterier och laddningsboxar.

Aeroelectric installerar endast grön och hållbar solkraft. Solceller, solcellsbatterier, laddningsboxar.

Bostadsrättsföreningar i Uppsala gör sin del för att bekämpa klimatförändringarna genom att installera solpaneler på sina tak. Och vad kan vara enklare än ett nyckelfärdigt solcellspaket? Med denna helhetslösning, tillhandahåller vi solcellssytem som installeras och anpassas på bostadsrättsföreningens tak.

Solceller Uppsala är lokalt solcellsföretag. Vi tar hand om resten, inklusive installation, montering och service. Nyckelfärdiga solcellspaket med solcellsbatteri blir alltmer populära i Sverige eftersom de erbjuder ett problemfritt sätt att gå över till solenergi och solkraft. Och vad kan vara mer svenskt än så? Så om ni är en bostadsrättsförening i Uppsala som vill satsa på solel, kan ett nyckelfärdigt solcellspaket vara rätt för brf. Kontakta oss idag för att få veta mer eller ett kostnadsfritt prisförslag.

Fördelar med solcellsinstallation
  1. Ökat fastighetsvärde på flerfamiljshus, radhus och bostadsrättsföreningar.
  2. Sälj överskottsel direkt till elbolag.
  3. Återbetalningstid på större solcellsanlägning cirka 10-14 år medan en mindre har en återbetalningstid på upp till 15-20 år.

Vad är det och hur fungerar det?

Skattereduktion för solceller är en skattemässig förmån som erbjuds av den svenska regeringen för att uppmuntra användningen av förnybar energi. Det ger bostadsrättsföreningar i Uppsala och hela Sverige en fantastisk möjlighet att minska sina skatteskulder och samtidigt göra en insats för miljön.

Hur fungerar skattereduktionen?​

Skattereduktionen för solceller fungerar genom att minska den skatt som din bostadsrättsförening är skyldig att betala. För att dra nytta av den måste din förening installera solceller på sina fastigheter. När solcellerna är installerade och i drift, kan du ansöka om skattereduktion hos Skatteverket.

Här är de viktigaste stegen i processen:

  1. Installera solceller: Först och främst måste din bostadsrättsförening installera solceller på taket eller andra lämpliga platser på fastigheterna.
  2. Ansök om skattereduktion: Efter installationen måste du ansöka om skattereduktion hos Skatteverket. Detta kan göras enkelt online.
  3. Få skattereduktion: När din ansökan har godkänts kommer din bostadsrättsförening att få en skattereduktion på upp till 30 procent av installationskostnaderna. Detta kan vara en betydande summa pengar som direkt påverkar din föreningens ekonomi.

Det är viktigt att notera att skattereduktionen gäller för installationer av solceller på befintliga byggnader, inte nya konstruktioner. Dessutom är skattereduktionen inte beroende av storleken på din bostadsrättsförening – både små och stora föreningar kan dra nytta av den.

Varför Borde Din Bostadsrättsförening i Uppsala Investera i Solceller?

skattereduktion solceller brf

Nu när vi har förstått hur skattereduktionen fungerar, låt oss utforska varför din bostadsrättsförening i Uppsala borde överväga att investera i solceller.

1. Minskade Elkostnader

En av de mest lockande fördelarna med att installera solceller är att det dramatiskt minskar dina elkostnader. Solceller genererar sin egen el från solens energi, vilket innebär att du inte behöver köpa lika mycket el från elbolagen. Detta kan leda till betydande besparingar på din föreningens elkostnader på lång sikt.

2. Skattereduktion

Som vi redan nämnt ger skattereduktionen för solceller din bostadsrättsförening möjlighet att minska sina skatteskulder. Detta är en direkt ekonomisk fördel som kan hjälpa till att finansiera installationen av solceller och öka din föreningens budget.

3. Miljövänlig Energiproduktion

Genom att använda solceller bidrar din bostadsrättsförening aktivt till att minska koldioxidutsläppen och beroendet av fossila bränslen. Solenergi är en ren och förnybar energikälla som inte genererar skadliga utsläpp. Detta är ett viktigt steg mot att bekämpa klimatförändringarna och bevara vår planet för framtida generationer.

4. Hållbarhetsprofil och Marknadsvärde

Att investera i solceller kan också höja din bostadsrättsförenings hållbarhetsprofil. Detta kan vara attraktivt för potentiella köpare eller hyresgäster och öka fastighetens marknadsvärde.

5. Långsiktig Investering

Solcellsystem har vanligtvis en livslängd på 25 år eller mer. Detta gör det till en långsiktig investering som kommer att generera besparingar och miljöfördelar under många år framöver.

Skattereduktion Solceller Bostadsrättsförening Uppsala

Vad Du Behöver Veta Innan Du Kommer Igång

Innan din bostadsrättsförening dyker in i världen av solceller och skattereduktioner, finns det några viktiga saker du bör vara medveten om.

1. Licenser och Tillstånd

Innan du installerar solceller måste du kontrollera om det krävs några speciella licenser eller tillstånd från din kommun eller förening. Regelverket kan variera, så det är viktigt att vara informerad om de lokala kraven.

2. Kostnader och Finansiering

Installationen av solceller kan vara en betydande initial investering. Det är viktigt att utvärdera kostnaderna noggrant och överväga olika finansieringsalternativ. Skattereduktionen kommer att hjälpa till att minska kostnaderna, men du bör fortfarande ha en klar bild av ditt föreningens budget och hur installationen kommer att påverka den.

3. Val av Leverantör

Att välja rätt solcellleverantör är avgörande för en framgångsrik installation. Gör grundlig forskning och begär offerter från flera leverantörer. Du vill säkerställa att du får högkvalitativa solceller och installationstjänster till ett rimligt pris.

4. Underhåll och Garanti

Solcellsystem kräver vanligtvis minimalt underhåll, men det är viktigt att förstå vilken typ av garanti som erbjuds av din leverantör. En bra garanti ger dig trygghet om något skulle gå fel med systemet.