Solceller Bostadsrättsförening

VILL NI VETA MERA OM VILKA SOLCELLER SOM PASSAR ER BRF?

Kontakta oss så får ni ett kostnadsfritt kostnadsförslag på nyckelfärdigt solcellspaket.

PLANERA ER SOLCELLSINSTALLATION TILLSAMMANS MED OSS!

Vi hjälper er bostadsrättsförening att investera i rätt solcellsinstallation och anläggning efter behov och mål.

Hem » Solceller bostadsrättsförening
a

SOLCELLER UPPSALA

Solpaneler & solcellspaket för bostadsrättsförening

Fördelar med solceller i en bostadsrättsförening, flerfamiljshus och bostäder

I dagens samhälle är vi medvetna om solenergins fördelar och oroligheterna som pågår runt om i världen, är det viktigt att kunna få vara en självförsörjande mircoprodcent av solkraft el på ett grönt och hållbart sätt. Är det vettigt för bostadsrättsföreningar att vara självförsörjande på solel? Miljöfrågor har blivit allt mer relevanta för medlemmar i bostadsföreningar runt om i Sverige. Det har aldrig funnits så stort intresse för installation av solceller och solpaneler på fastighetens tak.

Fördelarna att installera solceller och producera solel

Lönsam investering

Minska energikostnad för bostadsrättsförening samt ökar värdet på fastighet.

Något som alla bostadsrättsföreningar kan enas om, är det att energikostnaderna alltid är för höga. Installera solceller och minska dessa kostnader och dessutom öka fastighetens värde.

Värdeökning

En strålande affär installera solpaneler på brf tak.

Solceller och solpaneler kan öka värdet på bostadsrättsföreningens fastighet. Så om ni letar efter ett sätt att spara pengar och öka värdet på BRF-fastighet är solcellsinstallation strålande affär.

Sälj överskottet direkt

Skattereduktion på överskottsel till elbolag.

BRF kan få skattereduktion för den överskottsel som matas in på nätet. Skattereduktionen gäller för mikroproducenter, och för att räknas som en sådan, får säkringen i anslutningspunkten inte överstiga 100 ampere. Läs mer om skattereduktion på Skatteverkets hemsida.

Varför välja oss - Solceller 365

Skräddarsydd helhetslösning

Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål.

Komplett installation

Vårat mål är alltid att levererar den mest lönsamma anläggningen.

Fri & personlig support

Genom tydliga och personlig kontakt hjälper vi er från ide till driftsättning.

Omfattande garantier

Med Uppsalas bästa priser och långa grantier på solceller.

Installera solceller på bostadsrättsförening eller flerbostadshus på hustak?

Nyckelfärdiga solcellspaket till bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar i Uppsala kan gör sin del för att bekämpa klimatförändringarna genom att installera solpaneler på sina tak. Och vad kan vara enklare än ett nyckelfärdigt solcellspaket? Med denna helhetslösning, tillhandahåller vi solcellssytem som installeras och anpassas på bostadsrättsföreningens tak. Strålande.
Solceller 365

Köpa solceller brf

Solceller 365 i Uppsala är lokalt solcellsföretag. Vi tar hand om resten, inklusive installation, montering och service. Nyckelfärdiga solcellspaket med solcellsbatteri blir alltmer populära i Sverige eftersom de erbjuder ett problemfritt sätt att gå över till solenergi och solkraft. Och vad kan vara mer svenskt än så? Så om ni är en bostadsrättsförening i Uppsala som vill satsa på solel, kan ett nyckelfärdigt solcellspaket vara rätt för brf. Kontakta oss idag för att få veta mer eller ett kostnadsfritt prisförslag.
SOLCELLSPAKET

Bli oberoende av elpriset och installera solpaneler!

Om du letar efter ett sätt att minska dina energikostnader och hjälpa miljön har Solceller Uppsala ett stort utbud av prisvärda solcellspaket och solcellsinstallationer som fungerar för villor och radhus som är anslutna till elnätet. Med våra billiga solceller och en skatteåterbäring på cirka 60 öre/utmatad kilowattimme till elnätet, ersättning från elbolaget och ökat fastighetsvärde. Så blir din investering i ett solcellssystem en strålande affär och på kort och lång sikt! Vi har Uppsalas bästa priser på solpaneler.

Prisvärt, nyckelfärdigt & skräddarsytt solcellspaket

Undrar du vad installation av solceller hade kostar dig? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram ett personligt anpassat prisförslag.

Solcellsguide

Läs våra senaste nyheter inom solkraft och solcellsinstallationer.

Solceller Uppsala

Checklista innan du gör en solcellsinstallation Att installera solceller är en stor investering. Det är viktigt att göra din forskning

Läs Mera

Solceller för brf, bostadshus & flerfamiljshus

Solceller ger bostadsrättsföreningar tillgång till solel för rimliga priser

Solcellspaket och solpaneler till bostadsrättsföreningar på hustak är ett strålande sätt att producera förnybar solel och minska energi kostnaden.

Solceller har traditionellt setts som en teknik för enfamiljshus, men används i allt större utsträckning i flerfamiljshus, t.ex. bostadsrätter, hyreshus och höghus. Det finns flera skäl till denna utveckling. För det första kan solceller ge betydande ekonomiska besparingar för de boende i flerfamiljshus. Dessutom kan solceller bidra till att minska kostnaderna och miljöpåverkan samt fastighetens värde ökar. 

Slutligen kan solceller användas för att ge ström till gemensamma utrymmen som förråd, garage och tvättstugor eller laddstolpar och laddstationer för elbilar och batteridrivna fordon. I takt med att fler och fler flerfamiljshus, höghus och andra bostäder byggs kommer solceller och solenergi att spela en allt viktigare roll för att tillgodose deras energibehov.

  • Minskade energikostnader upptill 50 %.
  • Solceller är berättigade till statliga subventioner, vilket kan minska den initiala investeringskostnaden med upp till 15 %.
  • Solcellsinstallation är en av de bästa sakerna ni kan göra för planeten! Tillsammans kan vi skapa en grönare och hållbarare planet, för nästa generation.

Prisvärda solceller och solpaneler

Installera solceller, solcellsbatterier och laddningsboxar.

Solceller 365 installerar endast grön och hållbar solkraft. Solceller, solcellsbatterier, laddningsboxar.

Bostadsrättsföreningar i Uppsala gör sin del för att bekämpa klimatförändringarna genom att installera solpaneler på sina tak. Och vad kan vara enklare än ett nyckelfärdigt solcellspaket? Med denna helhetslösning, tillhandahåller vi solcellssytem som installeras och anpassas på bostadsrättsföreningens tak.

Solceller Uppsala är lokalt solcellsföretag. Vi tar hand om resten, inklusive installation, montering och service. Nyckelfärdiga solcellspaket med solcellsbatteri blir alltmer populära i Sverige eftersom de erbjuder ett problemfritt sätt att gå över till solenergi och solkraft. Och vad kan vara mer svenskt än så? Så om ni är en bostadsrättsförening i Uppsala som vill satsa på solel, kan ett nyckelfärdigt solcellspaket vara rätt för brf. Kontakta oss idag för att få veta mer eller ett kostnadsfritt prisförslag.

Fördelar med solcellsinstallation
  1. Ökat fastighetsvärde på flerfamiljshus, radhus och bostadsrättsföreningar.
  2. Sälj överskottsel direkt till elbolag.
  3. Återbetalningstid på större solcellsanlägning cirka 10-14 år medan en mindre har en återbetalningstid på upp till 15-20 år.