Om Oss solceller 365

Lokalt företag

Vi är ett lokalt företag med stort fokus på kundrelationer och effektivitet. Vi erbjuder Uppsalas mest prisvärda solcellspaket.

Solceller 365

Teamet bakom Solceller 365 har arbetat med solceller i över fem år och har installerat hundratals anläggningar. 

Hem » Om Oss
a

Solceller 365

Din lokala solcellsleverantör Uppsala

Vi är ett lokalt företag med stort fokus på kundrelationer och effektivitet. Teamet bakom Solceller 365 har arbetat med solceller och i över fem år och har installerat hundratals anläggningar. Vi har har hjälpt många villaägarebostadsrättsföreningar och företag att investera i grön el och sänka sin elkostnader. Vi hjälper dig att investera i rätt anläggning för dina behov och mål. Genom personlig kontakt och trygga processer lyssnar vi på era önskemål och designar en anläggning som skapar maximalt värde och sitter smakfullt på din byggnad. Vårat mål är alltid att levererar den mest lönsamma anläggningen och med tryggaste köpupplevelsen.  När du köper solceller genom oss sköts alla delar av processen av kunniga och certifierade medarbetare med högsta fokus på trygghet för dig. Genom tydliga och personlig kontakt hjälper från ide till driftsättning. 

Fördelarna att producera solkraft

Lönsam investering

Värdeökning på fastighet med solceller

Solceller är ett utmärkt sätt att öka värdet på din fastighet. De ger inte bara förnybar energi, utan ser också bra ut på ditt tak.Och det beror inte bara på att solenergi är miljövänlig. Solceller är också ett utmärkt sätt att minska din elräkning. Så om du letar efter ett sätt att öka värdet på din fastighet är solceller ett utmärkt alternativ

Nyttja Gröna bidraget

15% avdrag på solcellssytem och 50% för energilagring.

Det nya avdraget för ”grön teknik” gör det möjligt att dra av 15 % av de totala kostnaderna för ett komplett solcellssystem och 50 % för energilagring i ett solcellsbatteri. Avgiften beräknas och dras omedelbart av från din räkning. För att få veta mer om din specifika situation och få en offert, kontakta oss genast.

sälj överkotts el

Sälj överskotts el till ert elbolag.

Ja, om solcellinstallation genererar mer el än du förbrukar kan du sälja överskottet till ett elbolag. Du får betalt för varje kWh som matas in i nätet och säljs till andra nätanvändare av det företag du väljer.

Kontakta oss för en gratis offert

Solceller 365 - Solpaneler Uppsala

Solceller i Uppsala och uppland

Vi erbjuder installation av prisvärda solceller av hög kvalitet över hela Uppsala. Våra installatörer är erfarna och vi är ett tryggt alternativ för dig som vill investera i solceller i Uppsala. Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation och offert!

Solceller och solpaneler villa

Färdiginstallerat till låga priser

Det behöver inte vara svårt med solceller. Genom oss kan du investera i ett solceller paket i Uppsala som motsvarar dina behov – utan att du behöver göra avancerade beräkningar. Du ser direkt vad det kommer att kosta.

Solceller-bostadsrattsforening-uppsala

Hög Kvalitet på solpaneler

Med oss som installatör av dina solceller i Uppsala så får du alltid riktigt låga priser och komponenter av mycket hög kvalitet – som håller länge och är anpassade för nordiskt klimat.

Om Oss - solcellsinstallatör

Det finns stora pengar att spara i grön solenergi, dessutom räddar ni världen att ställa om till hållbar solkraft. Solceller Uppsala erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser, utan har också ett engagemang för kundservice och miljömässig hållbarhet. Så om du letar efter ett solcellsföretag som kan erbjuda kvalitetsprodukter och tjänster är Solceller 365 det självklara valet.

Solceller 365 i Uppsala

Vi hjälper dig att investera i rätt solcellsanläggning utifrån dina behov och mål. Genom personlig kontakt och trygga processer lyssnar vi på era önskemål och designar en anläggning som skapar maximalt värde och sitter smakfullt på din byggnad.

Vårat mål är alltid att levererar den mest lönsamma anläggningen och med tryggaste köpupplevelsen.

Solcellssystem

Solpaneler Uppsala är ett utmärkt sätt att öka värdet på din fastighet. De ger inte bara förnybar energi, utan ser också bra ut på ditt tak. Och det beror inte bara på att solenergi är miljövänlig. Solceller är också ett utmärkt sätt att minska din elräkning.

Så om du letar efter ett sätt att öka värdet på din fastighet och minska elräkningarna är solcellssystem från Solceller 365 ett strålande alternativ.

Vanliga frågor om solceller och solenergi

Nej, den nya skattereduktionen gäller för såväl arbetskostnad som material.

Vi arbetar i hela Uppland såsom Uppsala, Sala och Enköping samt tar oss an alla typer av kunder för installationer av solceller av hög kvalitet.

Vi jobbar inte med några fasta priser utan vi lämnar en personligt anpassad offert för att du ska få en så optimal anläggning och installation som möjlig.

Du kan öka värdet på din villa, radhus, semesterbostad eller annan fastighet genom att installera solceller samtidigt som du sänker driftskostnaderna och bidrar till en mer hållbar framtid. Som privatperson kan du också få en skattelättnad på 15 % för installation av solceller eller 50 % för batterier och laddningsstationer. 

I genomsnitt har du betalat av din investering i solenergi på cirka 15 år. Solcellerna förväntas hålla i minst 30 år, vilket innebär att den energi som du själv producerar kommer att vara gratis el under resten av solcellssystemets livslängd.

Du kan också sälja den överskottsenergi som dina solceller genererar. Du kan tjäna flera tusenlappar per år på att sälja el som du producerar mer än du behöver. Detta kan resultera i en vinst på cirka 4000-5000 kronor varje år för en normalstor villa.

Har du frågor om solceller?

Solceller 365